Introduction of the fitness technologies in the physical training of students of institutions of higher education - Shkola, Olena (My University, 2018)
У статті розглянуто впровадження фітнес-технологій у фізичну підготовку студентів вищих навчальних закладів.
Shkola О. Introduction of the fitness technologies in the physical training of students of institutions of higher education / О Shkola // Науковий часопис НПУ ім.М. П. Драгоманова. Сер. 5 : Педагогічні науки : реалії та перспективи. Київ : НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2018. – Вип. 64. – С. 213–217.
Keywords: фітнес-технології, фізична підготовка, студенти, вищі навчальні заклади, фізичне виховання, навчальний процес; fitness technology, physical training, students, higher education, physical education, educational process; фитнес-технологии, физическая подготовка, студент, высшие учебные заведения, физическое воспитание, учебный процесс