Проектування програми особистісного саморозвитку та самовдосконалення - Шапаренко, Христина (My University, 2018)
У методичних рекомендаціях описано технологію проектування програми особистісного самовдосконалення педагога дошкільної освіти. Процес особистісного самовдосконалення майбутнього педагога дошкільної освіти подано автором в ракурсі духовної цілісності людини, з акцентом на глобальному, моральному імперативі. Методичні рекомендації можуть бути корисними студентам педагогічних вищих навчальних закладів, науково-педагогічним працівникам гуманітарних галузей знань, усім педагогам, хто не байдужий до особистісного зростання. Для науковців, викладачів, аспірантів, докторантів, магістрів, студентів вищих навчальних закладів, різних категорій педагогічних працівників.
Шапаренко Х. А. Проектування програми особистісного самовдосконалення : метод. рекомендації / Х. А. Шапаренко. – Харків : NovaPrint, 2018. – 35 с.
Keywords: програма, особистісне самовдосконалення, саморозвиток, проєктування, педагог; program, personal self-improvement, self-development, design, teacher; программа, личностное самосовершенствование, саморазвитие, проектирование , педагог