Способи зняття психоемоційної напруги в дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. - Молчанюк, Ольга; Прокопенко, Людмила; Слабинська, Світлана (My University, 2020)
Навчальний посібник розроблений відповідно до вимог освітньо-професійної підготовки фахівців галузі освіти спрямований на вирішення завдань вдосконалення професійної підготовки фахівців, поглиблення їх знань, підвищення ефективності теоретичної підготовки. Навчальний посібник вирізняється інноваційністю, тематичною різноманітністю та доступністю в практичній реалізації.
Способи зняття психоемоційної напруги в дітей дошкільного та молодшого шкільного віку : навч. посібник / укладачі : О. Молчанюк, Л. Прокопенко, С. Слабинська. – Харків, 2020. – 93 с.
Keywords: Психоемоційна напруга, стрес, арттерапія, хромотерапія, пісочна терапія, бібліотерапія, казкотерапія,музикотерапія, аромотерапія, релаксація; Psycho-emotional tension, stress, art therapy, chromotherapy, sand therapy, bibliotherapy, fairy tale therapy, music therapy, aromatherapy, relaxation; психоэмоциональное напряжение, стресс, арттерапия, хромотерапия, песочная терапия, библиотерапия, сказкотерапия, музыкотерапия, ароматерапия, релаксация