Методика викладання вокальної техніки як основи вокальної майстерності естрадного виконавця - Плаксіна, Олена (My University, 2021)
Методика навчання вокалу як фахова дисципліна покликана створити міцну основу для підготовки фахового спеціаліста, здатного впроваджувати в життя передові методи і тенденції сучасної вокальної науки та музичної педагогіки.
Keywords: методика; естрадний вокал; вокальна майстерність; method; pop vocals; vocal skills