Використання хмарних технологій під час літньої педагогічної практики у дистанційному форматі - Кисельова, Олеся; Хміль, Наталія (My University, 2023)
У роботі висвітлено приклади використання хмарних технологій під час літньої педагогічної практики у дистанційному форматі. Продемонстровано специфіку даного виду практики, який трансформувався відповідно до дистанційних умов її організації
Кисельова О. Б. Використання хмарних технологій під час літньої педагогічної практики у дистанційному форматі / О. Б. Кисельова, Н. А. Хміль // Теорія і практика використання інформаційних технологій в умовах цифрової трансформації освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ.конф.(м. Київ, 29 червня 2023 р.) / упоряд. : І. А. Твердохліб. – Київ : Вид-во УДУ імені Михайла Драгоманова, 2023. – С. 162–165.
Keywords: хмарні технології, літня педагогічна практика, дистанційне навчання; cloud technologies, summer teaching practice, distance learning