Полікультурне виховання майбутніх учителів початкових класів: теоретичний аспект - Кузнецова, Оксана (My University, 2025)
У монографії схарактеризовано теоретичні засади полікультурного виховання майбутніх учителів початкових класів як актуальну проблему сучасної педагогічної науки та практики. Представлено теоретико-методологічні підходи, визначено закономірності, принципи та концептуальні основи полікультурного виховання майбутніх учителів початкових класів. Обґрунтовано структурно-функціональну модель системи полікультурного виховання майбутніх учителів початкових класів. Видання адресовано науковцям, викладачам, докторантам, аспірантам, здобувачам вищої освіти, а також тим, кого цікавлять питання полікультурного виховання майбутніх учителів.
Keywords: полікультурне виховання; майбутні учителі початкових класів; культура; духовна культура; полікультурність; полікультурна компетентність; національна ідентичність; учні початкових класів; молодші школярі; multicultural education; future primary school teachers; culture; spiritual culture; multiculturalism; multicultural competence; national identity; primary school students; younger schoolchildren