Фізичне виховання з використанням фітнес-технологій як засіб оздоровлення студентів - Школа, Олена; Сичов, Дмитро; Калінін, Костянтин (My University, 2018)
У статті розглянуто процес фізичного виховання та використання фітнес-технологій як засоб оздоровлення студентів.
Школа О. М. Фізичне виховання з використанням фітнес-технологій як засіб оздоровлення студентів / О. М. Школа, Д. В. Сичов, К. Є. Калінін // Актуальні проблеми сучасної біомеханіки фізичного виховання та спорту : матеріали XІ Міжнар. наук. конф. пам’яті А. М. Лапутіна (м. Чернігів, 18-19 жовтня 2018 р.). – Чернігів : НУЧК ім. Т.  Г. Шевченка, 2018. – 192 с.
Keywords: фітнес-технології, студенти, фізичне виховання; fitness technology, students, physical education; фитнес-технологии, студенты, физическое воспитание