Англомовні автентичні паремії як об’єкт лінгвістичних досліджень: ступінь вивченості проблеми - Мельник, А. І.; Окатьєва, Інна (My University, 2021)
Тези присвячені розгляду автентичних паремій як об’єкта лінгвістичних досліджень. Виокремлення специфіки англомовних прислів’їв із застосуванням різних підходів демонструє неоднорідність цього мовного явища та прагнення науковців окреслити нові перспективні ракурси їх вивчення
Мельник А. І. Англомовні автентичні паремії як об’єкт лінгвістичних досліджень: ступінь вивченості проблеми / А. І. Мельник, І. І. Окатьєва // Мова та література у полікультурному просторі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Львів, 12–13 лютого 2021 р.). – Львів : «Наукова філологічна організація «ЛОГОС». – С.38–42.
Keywords: автентичні паремії, комунікативна компетенція, англійська мова, молодша школа; authentic paremias, linguistics, English; аутентичные паремии, лингвистика, английский язык