Історичні аспекти становлення і розвитку аеробіки - Шестерова, Людмила; Пятницька, Дар'я (My University, 2020)
В публікації розкрити витоки та становлення аеробіки як виду оздоровчої рухової активності людини та виду спорту. Наводяться етапи її розвитку та найбільш яскраві їх представники.
Шестерова Л. Є. Історичні аспекти становлення і розвитку аеробіки / Л. Є. Шестерова, Д. В. Пятницька // Проблеми і перспективи розвитку фізичного виховання, спорту і здоров’я людини : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф., 12-13 квітня 2020 р. / гол. ред. О. О. Корносенко. – Полтава : Сімон, 2020. – С. 24–28.
Keywords: аеробіка, етапи розвитку, система Кеннета Купера; aerobics, developmental stages, Kenneth Cooper's system; аэробика, этапы развития, система Кеннета Купера