Управління процесом формування інноваційного освітнього середовища в закладах освіти - Коломієць, Яна (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті теоретичні основи управління процесом формування інноваційного освітнього середовища в закладах освіти. У другій частині, дослідницькій, розкривається суть та зміст проведення експерименту, детально охарактеризовуються практичні етапи реалізації педагогічних умов управління процесом формування інноваційного освітнього середовища в закладах освіти
Коломієць Я. М. Управління процесом формування інноваційного освітнього середовища в закладах освіти : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти освітнього ступеня спеціальності 073 Менеджмент / Я. М. Коломієць ; наук. кер. І. П. Репко. – Харків, 2022. – 66 с.
Keywords: управління, інноваційне освітнє середовище, заклад вищої освіти, майбутній педагог, умови, реалізація; management, innovative educational environment, institution of higher education, future teacher, conditions, implementation