Теоретичне обґрунтування моделі управління професійним розвитком науково-педагогічних працівників комунальних закладів вищої освіти - Одарченко, Вероніка (My University, 2018)
В статті наведено теоретичне обґрунтування моделі управління професійним розвитком науково-педагогічних працівників у комунальних закладах вищої освіти. Автором, на основі узагальнення наукових джерел охарактеризовані поняття «модель» та «моделювання». З’ясовано підходи та принципи побудови моделі управління професійним розвитком науково-педагогічних працівників; охарактеризовано структурні підсистеми моделі управління професійним розвитком науково-педагогічних працівників комунальних закладів вищої освіти.
Keywords: модель; моделювання; управління; професійний розвиток; науково-педагогічні працівники; model; modeling; management; professional development; research and teaching staff