Викладання навчальної дисципліни «Дидактичні основи розвивального навчання» у педагогічному ВНЗ - Толмачова, Ірина (My University, 2017)
На основі аналізу наукової літератури та досвіду роботи схарактеризовано дидактичні аспекти викладання навчальної дисципліни “Дидактичні основи розвивального навчання” у педагогічному ВНЗ. У публікації представлено мету, завдання, змістові та організаційні аспекти даної роботи. Даний напрям навчально-пізнавальної діяльності майбутніх учителів початкової школи розглядається як важлива складова забезпечення інноваційної парадигми в ході професійно-педагогічної підготовки.
Толмачова І. М. Викладання навчальної дисципліни «Дидактичні основи розвивального навчання» у педагогічному ВНЗ / І. М. Толмачова // Молодь і ринок : зб. наук. пр. / ДДПУ імені Івана Франка. – Дрогобич, 2017. –– Вип. 10(153). – С.113–118.
Keywords: професійно-педагогічна підготовка, навчально-пізнавальна діяльність, майбутній учитель початкової школи, навчальна дисципліна “Дидактичні основи розвивального навчання”, викладання; профессионально-педагогическая подготовка, учебно-познавательная деятельность, будущий учитель начальной школы, учебная дисциплина “Дидактические основы развивающего обучения”, преподавание; professional and pedagogical training, educational and cognitive activity of primary school teachers, a training course “Didactic Fundamentals of Developmental Education”, teaching