Формування музичної культури дошкільників під час проведення музичних занять. - Аржанухіна, Світлана; Бабиніна, Ю. (My University, 2020)
У статті розглядається та обґрунтовується ефективність інтегрованого принципу організації музичної діяльності у закладі дошкільної освіти; вплив мистецької інтеграції на розвиток і збагачення музичної культури дошкільників в процесі основних форм музичної діяльності (сприймання музики, спів, музичні рухи, гра на дитячих музичних інструментах, гра-драматизація).
Аржанухіна С. В. Формування музичної культури дошкільників під час проведення музичних занять / С. В. Аржанухіна, Ю. Р. Бабиніна // Сучасні тенденції та фактори розвитку педагогічних та психологічних наук : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. / ГО Київ. наук. орган. пед. та психол. – Київ, 2020. – Ч.2. – С. 7–10.
Keywords: музична культура дошкільників, інтегровані заняття з музичної діяльності, твори музичного мистецтва; musical culture of preschool children, integrated classes in musical activities, works of musical art; музыкальная культура дошкольников, интегрированные занятия по музыкальной деятельности, произведения музыкального искусства