Критерії і показники мовленнєвої компетентності дошкільника з порушенням інтелектуального розвитку, як запорука побудови успішної логопедичної роботи - Кохан, Марина; Яцинік, Алла (My University, 2025)
В тезах висвітленj підхід до організації логопедичної допомоги дітям з порушенням інтелектуального розвитку
Keywords: логопедична робота; мовленнєва компетентність; діти дошкільного віку; показники і критерії оцінювання; speech therapy work; speech competence; preschool children; indicators and assessment criteria