Туризм, як засіб підвищення рухової активності студентів - Соколюк, Ольга; Грищенко, Людмила (My University, 2020)
Студенти, які в майбутньому будуть вчителями фізичної культури, набувають неоціненого досвіду для того, щоб організовувати такі заходи з учнями загальноосвітніх шкіл, що безперечно посприяє зміцненню дитячого та батьківського колективу. Загалом для молоді туристичні походи, завдяки тривалому перебуванню на свіжому повітрі, можуть стати гарним засобом для відновлення працездатності, зміцнення здоров’я та загартування організму.
Соколюк О. В. Туризм, як засіб підвищення рухової активності студентів / О. В. Соколюк, Л. К. Грищенко // Актуальні проблеми фізичної культури, спорту та фізичного виховання: збірник матеріалів І Всеукр. наук-практ. Інтернет-конференції з міжнародною участю ( Полтава, 02 грудня 2020 р.). – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2020. – С. 216–219.
Keywords: туризм, похід, рухова активність; tourism, campaign, motor activit; туризм, поход, двигательная активность