Внесок В. І. Бондаря в історію спеціальної педагогіки - Пироженко, Олександр; Поджай, Альона (My University, 2020)
У роботі розкрито внесок В.І. Бондаря у розвиток навчання, виховання та допомоги дітям з особливими потребами, створення спеціальної літератури, а також вплив на систему адаптації випускників та структуру системи професійно-трудового навчання
Пироженко О. С. Внесок В. І. Бондаря в історію спеціальної педагогіки. / О. С. Пироженко // Розвиток національної педагогічної освіти у подіях і персоналіях: особливості, здобутки та перспективи : мат. всеукр. наук-практ. конф. (м. Харків, 19 листопала 2020 року). - Харків : Петров В. В., 2020. - С. 284–289.
Keywords: Спеціальна педагогіка, дефектологія, методи навчання, професійно-трудове навчання; Special pedagogy, defectology, teaching methods, vocational training; Специальная педагогика, дефектология, методы обучения, профессионально-трудовое обучение