ОСОБИСТІСНО ОРІЄНТОВАНА ПЕДАГОГІЧНА КОМУНІКАЦІЯ В УМОВАХ ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ - Петриченко, Лариса (My University, 2019)
Сьогодні, у зв’язку із впровадженням в освітній процес інклюзивного підходу, у педагогічній науці та практиці усе частіше обговорюються можливості особистісного підходу як основи спілкування педагогів та дітей у закладах освіти різних ланок.
Петриченко Л. О. Особистісно орієнтована педагогічна комунікація в умовах інклюзивної освіти / Л. О. Петриченко // Створення інклюзивного простору закладу освіти в контексті розбудови суспільства рівних можливостей в Україні : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 21.11.2019 р.). – Харків, 2019.
Keywords: інклюзивна освіта; заклад вищої освіти, спілкування педагогів та дітей