Основи науково-педагогічних досліджень - Єрьоменко, Ольга; Толмачова, Ірина; Кузнецова, Оксана (My University, 2023)
Видання містить загальні положення вивчення освітнього компонента, конспект лекцій, розробки семінарських та практичних занять, завдання для самостійної роботи студентів, матеріали для контролю та оцінювання здобутих компетентностей, список рекомендованих джерел, що відповідає освітньо-професійній програмі та навчальному плану означеної спеціальності та робочій програмі освітнього компонента «Основи науково-педагогічних досліджень». Посібник доцільно використовувати при вивченні теоретичних основ курсу, а також при підготовці до семінарських та практичних занять, організації самостійної роботи, контроля та оцінювання здобутих компетентностей здобувачів вищої освіти з освітнього компонента.
Основи науково-педагогічних досліджень : навч.-метод. посібник для здобув. вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальність 013 Початкова освіта / уклад. Ольга Єрьоменко, Ірина Толмачова, Оксана Кузнецова; Харків гуманітар.-пед. акад. – Харків, 2023. – 140 с.
Keywords: Заклад вищої освіти, майбутній педагог, науково-педагогічне дослідження, навчально-методичний посібник; Institution of higher education, future teacher, scientific and pedagogical research, educational and methodological manual