Образотворче мистецтво і художник-педагог - Лихвар, Володимир (My University, 2020)
Компетентнісні характеристики вчителя образотворчого мистецтва доцільно розглядати на рівні специфіки рбразотворчого мистецтва, особливостей роботи учителя -педагога та учнів початкової школи. В процесі вихїовання та творчого розвитку особистості уроки образотворчого мистецтва відіграють провідну роль.
"Світ професій – твій погляд" (історія, теорія та практика) : матер. ІІ Міжвуз. наук.-практ. інтернет-конф., 24 квітня 2020 р. / оргкомітет: Т. А. Агєєнко, В. М. Бескорса, К. А. Дмитренко, С. І. Нікуленко; Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків, 2020. - С.79-86.
Keywords: образотворче мистецтво, педагог-художник, А. В. Бакушинський; fine arts, teacher-artist, AV Bakushinsky; изобразительное искусство, педагог-художник, А. В. Бакушинский