Розвиток мультимедійних засобів навчання в загальноосвітній школі - Міщенко, Ольга (My University, 2010)
У дисертації представлено цілісне дослідження розвитку мультимедійних засобів навчання (МЗН) в загальноосвітній школі України другої половини ХХ століття. Розкрито витоки ідей МЗН у світовій педагогічній думці й передумови використання МЗН у шкільній практиці; визначено й обґрунтовано етапи розвитку МЗН в загальноосвітніх школах у другій половині ХХ століття (друга половина 50-х − 60-ті рр. ХХ ст. − етап постановки питань застосування
Міщенко О.А. Розвиток мультимедійних засобів навчання в загальноосвітній школі / О.А. Міщенко : авт.. канд. пед. наук : 13.00.09 – теорія навчання. – Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди. − Харків, 2010. – 22 с.
Keywords: мультимедійний засіб, навчальний процес, загальноосвітня школа, розвиток, етап, перспектива.; multimedia tutorial, educational process, secondary school, development, stage, perspective.; мультимедийное средство, учебный процесс, общеобразовательная школа, развитие, этап, перспектива.