Роль автентичних пісень у формуванні англомовної аудитивної компетенції учнів основної школи - Русакова, Надія (My University, 2019)
Важливу роль у процесі формування комунікативної компетенції відіграє аудитивна компетенція. Основою сучасної методики формування іншомовної аудитивної компетенції є використання автентичних матеріалів на уроках англійської мови. Автентичні матеріали надають учням прямий доступ до культури і допомагають самим автентично вживати мовний матеріал, свідомо спілкуватись в реальній ситуації. Дипломна робота присвячена проблемі використання автентичних пісень у процесі формування англомовної аудитивної компетенції учнів основної школи. У ході дослідження уточнено суть поняття «аудитивна компетенція» як компоненту іншомовної комунікативної компетенції, удосконалено способи формування аудитивної компетенції учнів; обґрунтовано та експериментально перевірено ефективність використання автентичних пісень як засобу формування англомовної аудитивної компетенції учнів основної школи. Автентичні пісні розглядаються у системі інших автентичних матеріалів не лише як нові технічні засоби, а перш за все як модернізовані форми і методи викладання, нестандартний підхід до процесу навчання.
Русакова Н. В. Роль автентичних пісень у формуванні англомовної аудитивної компетенції учнів основної школи : пояснювальна записка до бакалаврської роботи спеціальності 6.020303 Філологія / Н. В. Русакова ; наук. керівник Інна Окатьєва . – Харків, 2019.
Keywords: англомовна аудитивна компетенція, автентичні пісні, автентичні матеріали, нестандартний підхід; English speaking competence, authentic songs, authentic materials, non-standard approach; англоязычная аудитивная компетенция, аутентичные песни, аутентичные материалы, нестандартный подход.