Вокально-хорова робота в професійній підготовці вчителя музичного мистецтва в педагогічних навчальних закладах. - Жилкіна, Олена Іванівна (My University, 2017)
У статті розглядається педагогічна спрямованість процесу хормейстерської роботи у вихованні та розвитку музичних здібностей студентів. Звертається увага на методики застосування особистісно-орієнтованих технологій навчання в процесі вокально-хорової підготовки майбутніх вчителів музичного мистецтва.
Жилкіна О. І. Вокально-хорова робота в професійній підготовці вчителя музичного мистецтва в педагогічних навчальних закладах / О. І. Жилкіна // Глобальні виклики педагогічної освіти в університетському просторі управлінської діяльності у сфері культури і мистецтв : матеріали ІІІ міжнар. конгресу ( м. Одеса, 18-21 травня 2017 р.) / Південноукраїнський нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського. – Одеса, 2017. – С. 303–305.
Keywords: вокально-хорова діяльність, музичне виховання, художній образ; vocal and choral activity, music education, artistic image; вокально-хоровая деятельность, музыкальное воспитание, художественный образ