Сучасні види фітнесу для мотивації здобувачів вищої освіти до занять фізичними вправами. - Школа, Олена; Зейналова, Каміла (My University, 2020)
У тезах надається характеристика одного з видів фітнесу – стрибки на батуті. Стрибки на фітнес-батуті або SKY JUMPING. SKY JUMPING – нова ліцензійна фітнес-програма на батуті, яка вже завоювала мільйон шанувальників у всьому світі.
Школа О. М. Сучасні види фітнесу для мотивації здобувачів вищої освіти до занять фізичними вправами / О. М. Школа, К. Зейналова // Актуальні проблеми фізичної культури і спорту в сучасному суспільстві – 2020 : зб. наук. праць ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнародною участю / гол. ред.. О. І. Булгаков. – Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2020. – С. 32–35.
Keywords: фітнес, фітнес-батут, стрибки на батуті «SKY JUMPING»; fitness, fitness trampoline, trampoline jumping "SKY JUMPING"; фитнес, фитнес-батут, прыжки на батуте «SKY JUMPING»