Фізичне виховання та спорт як інструмент формування соціально-компетентної особистості - Аксьонов, Дмитро; Аксьонов, Володимир (My University, 2020)
У тезах надано матеріали про фізичне виховання та спорт як інструмент формування соціально-компетентної особистості. Розглядається процес соціалізації через соціально-культурний зріз спортивної діяльності і середовища фізичної активності молоді.
Аксьонов Д. В. Фізичне виховання та спорт як інструмент формування соціально-компетентної особистості / Д. В. Аксьонов, В. В. Аксьонов // Фітнес & Здоров’я : матеріали Х Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., (м. Харків, 21 квітня 2020 р.). – Харків; 2020. С. 45–47.
Keywords: соціально компетентна особистість, спортивна діяльність, спорт, фізична активність.; socially competent personality, sports activities, sports, physical activity.; социально компетентная личность, спортивная деятельность, спорт, физическая активность