Формування компетентності педагогічного партнерства у майбутніх фахівців початкової освіти - Лавринович, Катерина (My University, 2022)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті теоретичні аспекти формування компетентності педагогічного партнерства у майбутніх фахівців початкової освіти. У другій частині, дослідницькій, розкриваються зміст і результати експериментального дослідження педагогічних умов компетентності педагогічного партнерства у майбутніх фахівців початкової освіти
Лавринович. К. С. Формування компетентності педагогічного партнерства у майбутніх фахівців початкової освіти : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 013 Початкова освіта / К. С. Лавринович; наук. кер. О. В. Кузнецова. – Харків, 2022. – 85 с.
Keywords: компетенція, компетентність, компетентність педагогічного партнерства, формування компетентності педагогічного партнерства, майбутні фахівці початкової освіти; competence, competence, competence of pedagogical partnership, formation of competence of pedagogical partnership, future specialists of primary education