Використання ігрового стретчингу в заняттях зі спортивно-педагогічного вдосконалення з волейболу - Шестерова, Людмила; Грищенко, Л. К. (My University, 2024)
В роботі висвітлено застосування ігрового стретчингу з метою розвитку гнучкості у студентів, що займаються волейболом в групах спортивно-педагогічного вдосконалення. Результати дослідження свідчать про позитивний вплив розроблених вправ на показники гнучкості хребтового стовпа та рухливості в плечових суглобах.
Шестерова Л. Є. Використання ігрового стретчингу в заняттях зі спортивно-педагогічного вдосконалення з волейболу / Л. Є. Шестерова, Л. К. Грищенко // Проблеми і перспективи розвитку спортивних ігор та одноборств у закладах вищої освіти : матеріали ХХ Міжнар. наук. конф. ( Харків, 9 лютого 2024 р.). – Харків : ХДАФК, 2024. – С. 126-130
Keywords: здобувачі освіти, гнучкість, ігровий стретчинг; educators, flexibility, game stretching