Дидактичний аспект управління інноваційним розвитком навчального процесу педагогічного ВНЗ - Харківська, Алла (My University, 2011)
У статті проаналізовано та розроблено єдину методику оцінювання діяльності факультетів за умов інноваційного розвитку навчального процесу в педагогічному вищому навчальному закладі, на прикладі Харківського гуманітарно-педагогічного інституту. Автор пропонує удосконалену систему моніторингу, що дозволить забезпечити отримання достовірної та об'єктивної інформації про діяльність ВНЗ, систематизацію та аналіз цієї інформації відповідно до єдиної методики оцінювання діяльності підрозділів: визначає критерії та показники оцінювання рівня, якості й результативності освітньої, методичної, наукової, та матеріально-технічної діяльності факультетів.
Харківська А. А. Дидактичний аспект управління інноваційним розвитком навчального процесу педагогічного ВНЗ / А. А. Харківська // Наукові записки кафедри педагогіки : зб. наук. пр. / Харк. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. – Харків : Вид. центр ХНУ, 2011. – Вип. ХХVІ. – С. 171–184.
Keywords: інноваційний розвиток, управління, педагогічний ВНЗ, критерії, показники, оцінювання, моніторинг; innovation development, management, pedagogical high school, criteria, indicators, assessment, monitoring; инновационное развитие, управление, педагогический вуз, критерии, показатели, оценка, мониторинг