Вплив національної музичної культури на формування молодої особистості. - Данильченко, Людмила Теодорівна; Воскобойнікова, О. Г (My University, 2017)
Як відомо, виховання є процесом цілеспрямованого формування особистості, який є вирішальним чинником розвитку людини. Найбільш інтенсивно становлення і розвиток особистості відбувається у період студентства. Саме в цьому віці у людини формується власний світогляд, моральний ідеал, в якому втілюються заповітні прагнення, риси характеру, ставлення до Батьківщини і світу в цілому.
Данильченко Л. Т. Вплив національної музичної культури на формування молодої особистості / Л. Т. Данильченко, О. Г. Воскобойнікова // Культура та інформаційне суспільство ХХІ ст.: матеріали Всеукр. наук.-теорет. конф. молодих учених, 20-21 квітня 2017 р. – Харків : ХДАК, 2017. – С. 131.
Keywords: національна культура, розвиток особистості; национальная культура, развитие личности