Дефектологічна практика в інклюзивних закладах освіти: щоденник спостережень за проблемною поведінкою дитини з ООП - Харківська, Алла Анатоліївна; Капустіна, Олена Ігорівна; Пєхарєва, Альона Станіславівна; Івашура, Наталія Сергіївна (My University, 2023)
Щоденник розроблений відповідно до робочої програми практики та методичних настанов другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта. У щоденнику подано зразки таблиць спостереження, аналізу, методичні матеріали для організації спостереження та навчання дитини з ООП в інклюзивному середовищі. Призначений для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта, а також науково-педагогічних та педагогічних працівників.
Дефектологічна практика в інклюзивних закладах освіти: щоденник спостережень за проблемною поведінкою дитини з ООП / уклад.: А. Харківська, О. Капустіна, А. Пєхарєва, Н. Івашура; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків, 2023. – 60 с.
Keywords: здобувачі освіти, дефектологічна практика, інклюзивна освіта, проблемна поведінка; students, defectology practice, inclusive education, problem behavior