Технологія conceptmapping як засіб активізації навчально-пізнавальної діяльності здобувачів ЗЗСО - Кисельова, Олеся; Дрогваленко, О. С. (My University, 2023)
У публікації авторами висвітлено проблему використання технології conceptmapping для активізації навчально-пізнавальної діяльності здобувачів ЗЗСО. In the publication, the authors highlighted the problem of using the concept mapping technology to activate the educational and cognitive activities of the applicants of institution of general secondary education.
Кисельова О. Б. Технологія conceptmapping як засіб активізації навчально-пізнавальної діяльності здобувачів ЗЗСО / О. Б. Кисельова О. С. Дрогваленко // Актуальні проблеми освітньо-виховного процесу та шляхи їх вирішення в умовах сучасних викликів: збірник наукових праць за матеріалами Всеукр. конф. з проблем вищої освіти і науки (Харків, 14 листопада 2023 р.). – Харків : ХНАДУ, 2023. – С. 45–48.
Keywords: технологія conceptmapping, активізація навчально-пізнавальної діяльності, здобувач закладу загальної середньої освіти; conceptmapping technology, intensification of educational and cognitive activity, winner of the institution of general secondary education