Проблеми та перспективи дистанційного навчання у закладах освіти. - Аржанухіна, Світлана; Богомол, І.; Перцова, О. (My University, 2020)
У статті розглядається та обґрунтовується важливість та перспективи впровадження альтернативних форм навчання, а саме: дистанційного навчання у закладах вищої освіти, його наслідків для системи освіти країни в цілому. Робиться акцент на поступовому просуванні дистанційного навчання уперед, повільному витісненні класичних технологій викладання.
Аржанухіна С. В. Проблеми та перспективи дистанційного навчання у закладах освіти / С. В. Аржанухіна, І. Є. Богомол, О. В. Перцова // Розвиток національної педагогічної освіти у подіях і персоналіях: особливості, здобутки та перспективи : матеріали Всеукр. наук.-практ. онлайн-конф. / Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків, 2020. – С. 29–33.
Keywords: дистанційне навчання, здобувач освіти, викладач; distance learning, education applicant, teacher; дистанционное обучение, соискатель образования, преподаватель