Адаптивний підхід до розвитку пізнавальної активності майбутніх учителів інформатики. - Фоменко, Лариса (My University, 2019)
У роботі порушено проблему розвитку пізнавальної активності майбутніх учителів інформатики. Акцентовано увагу на необхідності пошуку нових підходів до розвитку їх пізнавальної активності. Обґрунтовано доцільність застосування адаптивного підходу до розвитку пізнавальної активності майбутніх учителів інформатики.
Фоменко Л. М. Адаптивний підхід до розвитку пізнавальної активності майбутніх учителів інформатики / Л. М. Фоменко // Актуальні тенденції розвитку освіти, науки та технологій : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Бахмут, 16-17 травня 2019 р.). – Бахмут : ННППІ УІПА, 2019. – Т. 1. – С. 35–36.
Keywords: майбутні вчителі інформатики, професійна підготовка, пізнавальна активність, розвиток, адаптивний підхід; future computer science teachers, professional training, cognitive activity, development, adaptive approach; будущие учителя информатики, профессиональная подготовка, познавательная активность, развитие, адаптивный подход