Державне управління музичною освітою в контексті гуманізації суспільства - Дорош, Тетяна (My University, 2014)
Поглиблення глобалізаційних процесів актуалізувало для багатьох країн світу кризові явища в соціокультурній сфері, які мають вираз у занепаді традиційних цінностей. деформації гуманізму в сучасній системі освіти дегуманізації культури. У сучасному суспільстві зростає роль і значення всіх компонентів культурної політики.
Keywords: культурна політика; державне управління; музична освіта; cultural policy; public administration; music education