Позакласна виховна робота : робочий зошит із педагогічної практики - Акімова, Олена; Блудова, Юлія; Ільїна, Олена; Корсікова, Катерина; Кузнецова, Оксана; Отрошко, Тетяна (My University, 2019)
У робочому зошиті представлено матеріали практики, форми звітності та ведення документації для проходження практики, що використовуються студентами, які проходять практику з позакласної виховної роботи. Робочий зошит призначений для студентів, викладачів і учителів закладів загальної середньої освіти.
Позакласна виховна робота : робочий зошит із педагогічної практики / уклад. : О. М. Акімова, Ю. О. Блудова, О. О. Ільїна, К. Г. Корсікова, О. В. Кузнецова, Т. Ф. Отрошко; Комун. закл. «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харків. облради. – 3-тє вид. перероб. і допов. – Харків, 2019. – 134 с.