Управління професійним розвитком майбутніх вчителів засобами науково-конкурсної діяльності - Щетініна, А. (My University, 2019)
У Концепції "Нової української школи" (2016) серед пріоритетних завдань визначено підготовку вмотивованого педагога нової формації, агента змін, який організовує дитиноцентрований суб'єкт-суб'єктний освітній процес на засадах компітентнісного й особистісно орієнтованого підходів, має свободу творчості і розвивається професійно впродовж життя, зорієнтований на формування всебічно розвиненої, здатної до критичного мислення цілісної особистості , патріота з активною позицією, інноватора, спроможного змінювати навколишній світ.
Щетініна А. С. Управління професійним розвитком майбутніх вчителів засобами науково-конкурсної діяльності : пояснювальна записка до магістерської роботи спеціальності 073 "Менеджмент" / А. С. Щетініна ; наук. керівник І. В. Каденко. - Харків, 2019. - 84 с.
Keywords: управління, професійний розвиток, наукова діяльність, конкурс, професійна підготовка майбутнього вчителя; management, professional development, scientific activity, competition, professional training of the future teacher; управление, профессиональное развитие, научная деятельность, конкурс, профессиональная подготовка будущего учителя