Оздоровлення різних верств населення за допомогою лікувальної фізичної культури - Школа, Олена; Сичов, Дмитро; Фоменко, Олена (My University, 2023)
В статті розглядається дистанційне навчання в умовах сьогодення яка впливає на розвиток людини, особливо дитини. Через це багато людей мають такі захворювання як: проблеми хребта, м’язів, суглобів, хвороби серця, варикозна хвороба, безсоння та багато інших. Мета роботи розкрити користь та дію вправ ЛФК на організм людини.
Школа О. Оздоровлення різних верств населення за допомогою лікувальної фізичної культури / О. Школа, Д. Сичов, О. Фоменко // Прикладне значення фізичної та військової підготовки у майбутній професії : зб. матеріалів ІІ Міжнар. наук. практ. конф. – Київ : ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», 2023. – С. 202-205
Keywords: Лікуальна фізична культура, фізична рекреація, здоров’я; Therapeutic physical culture, physical recreation, health