Роль лісового заказника «Григорівський бір» у збереженні екосистем міста Харкова - Купін, Микола; Сумцова, Анна (My University, 2024)
Охорона Григорівського бору потребує спільних зусиль місцевої влади, екологічних організацій та громадськості. Доцільно впроваджувати програми екологічної освіти, популяризувати цінність бору як природного об’єкта.
Купін М. Роль лісового заказника «Григорівський бір» у збереженні екосистем міста Харкова // Микола Купін, Анна Сумцова // Проблеми та перспективи розвитку сучасної біології та біологічної освіти : матеріали ІІ кафедральної наук.-практ. інтернет-конф. (м. Харків 25 грудня 2024 р.) / за заг. ред. д. п. н., проф. Ірини Упатової; Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків, 2024. – С. 9-11
Keywords: Лісовий заказник,антропогенний вплив,Григорівський бір