Значення самостійної роботи у професійному становленні конкурентноздатного фахівця - Халєєва, Олена; Костіна, Людмила; Поддуда, Ірина (My University, 2024)
Стаття розглядає проблеми організації самостійної роботи здобувачів як основну форму організації навчання. Розширення традиційного арсеналу способів, засобів, прийомів самостійної роботи за рахунок широкого застосування ІТ навчання повинно сприяти вдосконаленню навчального процесу у вищій школі.
Халєєва О. В. Значення самостійної роботи у професійному становленні конкурентноздатного фахівця / О. В. Халєєва, Л. М. Костіна, І. А. Поддуда // Сучасні досягнення в науці та освіті: збірник праць ХIХ Міжнар. наук. конф., 29 вересня-06 жовтня 2024 р., м. Нетанія, Ізраїль / за ред. А. В.Горошка. – Хмельницький : ХНУ, 2024. – С. 85–88.
Keywords: самостійна робота, професійне становлення, конкурентоспроможність, самоосвіта