Особливості соціально-педагогічної корекції ейджизму молоді - Печериця, Наталія (My University, 2018)
У публікації розкриваються фактори, що провокують виникнення ейджизму серед молоді та обгронтовуються особливості соціально-педагогічної корекції ейджизму молоді
Печериця Н. М. Особливості соціально-педагогічної корекції ейджизму молоді / Н. М. Печериця // Культура та інформаційне суспільство XXI століття : матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної конференції молодих учених (Харків, 26–27 квіт. 2018 р.) / Харківська державна академія культури. – Харків, 2018. – С. 51–52
Keywords: ейджизм, соціально-педагогічна корекція, молодь; ageism, socio-pedagogical correction, youth