Вплив занять бодібілдингом на фізичний стан хлопців 17-18 років. - Геращенко, Аліна (My University, 2020)
Робота присвячена впливу популярного виду спорту, бодібілдингу, на фізичний стан хлопців-студентів 17-18 років. Вважається, що сьогодні, силові види спорту найбільш доступні і актуальні для молоді, бо сприяють підвищенню силових можливостей і покращенню статури. Автор дослідила динаміку показників фізичного стану студентів під впливом занять бодібілдингом.
Геращенко А. О. Вплив занять бодібілдингом на фізичний стан хлопців 17-18 років : магістерська робота зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт / А. О. Геращенко, наук. кер. Людмила Шестерова. – Харків, 2020.
Keywords: студенти, бодібілдинг, фізичний стан, фізична підготовленість