Практикум з інформатики - Клєба, Анна (My University, 2017)
Практикум з інформатики зорієнтований на формування загальної та предметної компетентності майбутніх фахівців та дають можливість ефективно використовувати час на заняттях з дисципліни «Інформатика». До практичних робіт надаються інструкції, кожна з яких містить теоретичні відомості, робочі завдання, порядок виконання роботи, запитання для захисту роботи. Практикум з інформатики допоможе студентам закріпити здобуті теоретичні знання та вдосконалити практичні навички роботи на комп‘ютері. Практикум розроблений відповідно до вимог освітньо- професійної програми підготовки фахівців з навчальної дисципліни "Інформатика".
Практикум з інформатики / укладач А. І. Клєба.  – Харків, 2017. – 80 с