Формування креативності у професійній підготовці майбутніх учителів інформатики - Клєба, Анна (My University, 2023)
Проблема, порушена у роботі, це важливий етап у формуванні креативного потенціалу майбутнього вчителя інформатики. Формуванню сприятиме запровадження нетрадиційних форм та методів навчання, інноваційних педагогічних технологій, організація різноманітних психолого-педагогічних тренінгів, вирішення професійно-педагогічних завдань, активна участь у наукових конференціях, конкурсах, дискусіях з проблем вищої школи тощо.
Клєба А. І. Формування креативності у професійній підготовці майбутніх учителів інформатики / А. І. Клєба // Освітній простір ХХІ ст.: виклики та перспективи: зб. наук. праць ІІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. молодих вчених і здобувачів вищої освіти (м. Камʼянець-Подільський, 20 квітня 2023 р.). – Камʼянець-Подільський : Подільський державний університет, 2023. – С. 244–247.
Keywords: креативність, майбутній учитель інформатики, процес формування, проблемні лекції; creativity, the future computer science teacher, the formation process, problematic lectures