Особливості прояву тривожності у дітей дошкільного віку з порушеннями мовлення - Кондратенко, Анастасія; Калініна, Тетяна (My University, 2024)
У статті розглядається різні прояви проблем у стану тривожності у дітей з порушеннями мовленнєвого розвитку, практично завжди у них спостерігаються зміни в емоційній, вольовій та мотиваційній сферах. Описуються характеристики дітей з порушеннями мовлення за тривожним типом, поведінка тривожних дітей
Кондратенко А. Г. Особливості прояву тривожності у дітей дошкільного віку з порушеннями мовлення / А. Г. Кондратенко, Т. С. Калініна // Current issues of science, prospects and challenges: collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the VII International Scientific and Theoretical Conference, (October 4, 2024. Sydney, Australia). – Sydney : International Center of Scientific Research, 2024. – Р. 108–111.
Keywords: діти з порушеннями мовленнєвого розвитку, тривожність, поведінка тривожних дітей, підвищена тривожність