Професійно-педагогічна практика в осередках соціальної допомоги у дистанційному форматі - Онипченко, Оксана; Білозерова, Маріанна (My University, 2024)
У методичних настановах окреслено загальну інформацію з проходження професійно-педагогічної практики в осередках соціальної допомоги у дистанційному форматі, мету, завдання та зміст практики, очікувані результати після її проходження, зазначено звітну документацію та вимоги до неї, окреслені критерії оцінювання в умовах дистанційного навчання, а також представлений весь необхідний методичний матеріал. Методичні настанови призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 231 Соціальна робота.
Keywords: практика в осередках соціальної допомоги; соціальна робота; соціальне забезпечення; теорія та практика соціальної роботи