РОЗРОБКА ЦИФРОВОГО ІНФОРМАЦІЙНО-ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА ДЛЯ ОПАНУВАННЯ МАЙБУТНІМИ ВЧИТЕЛЯМИ ІНФОРМАТИКИ МЕТОДИКИ СТВОРЕННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ЗАСОБІВ НАВЧАННЯ - СТЕЦЮРА, Богдан (My University, 2019)
Інформатизація освіти ґрунтується на застосуванні інноваційних інформаційних технологій. Сьогодні відбувається переосмислення ролі комп'ютерних технологій, їх ролі в системі освіти з огляду на стрімкий розвиток можливостей мережі Інтернет. Об’єкт дослідження – процес розробки інформаційно-освітнього середовища. Предмет дослідження – освітній сайт як компонент інформаційно-освітнього середовища для опанування майбутніми вчителями інформатики методики створення мультимедійних засобів навчання. Мета дослідження – розробити та створити освітній сайт як компонент цифрового інформаційно-освітнього середовища для подальшого його використання в освітньому процесі ЗВО для опанування майбутніми вчителями інформатики методики створення мультимедійних засобів навчання. Гіпотеза. У своєму дослідженні ми виходимо з припущення про те, що використання розробленого освітнього сайта як компонента цифрового інформаційно-освітнього середовища в освітньому процесі ЗВО поліпшить процес опанування майбутніми вчителями інформатики методики створення мультимедійних засобів навчання. Практичне значення одержаних результатів полягає в тому, що розроблено методичні рекомендації щодо створення компонента та використання освітнього сайту як компонента цифрового інформаційно-освітнього середовища під час навчання майбутніх учителів методики створення мультимедійних засобів навчання
Стецюра Б. Розробка цифрового інформаційно-освітнього середовища для опанування майбутніми вчителями інформатики методики створення мультимедійних засобів навчання : ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА до магістерської роботи здобувача вищої освіти другого (магістерського) рівня ОПП «Комп’ютерні науки» / Б. Стецюра ; наук. керівник Наталія Хміль. – Харків, 2019.
Keywords: цифрове інформаційно-освітнє середовище, освітній сайт, сучасні технології, мультимедійні засоби навчання; цифровое информационно-образовательная среда, образовательный сайт, современные технологии, мультимедийные средства обучения; digital information and educational environment, educational website, modern technologies, multimedia teaching aids