Можливості позааудиторної виховної роботи для мотивації учасників освітнього процесу в умовах дистанційного навчання у воєнний час - Репко, Інна (My University, 2024)
Поєднання дистанційного навчання та воєнних дій створює безпрецедентні виклики для освітнього процесу. Збереження мотивації учнів та студентів в таких умовах є одним з ключових завдань для педагогів. У тезах проаналізовано ефективні методи позааудиторної виховної роботи, які можуть бути використані для підвищення мотивації учасників освітнього процесу в умовах дистанційного навчання під час війни, окреслено можливості позааудиторної виховної роботи для мотивації учасників освітнього процесу в умовах дистанційного навчання у воєнний час. The combination of distance learning and military operations creates unprecedented challenges for the educational process. Maintaining the motivation of pupils and students in such conditions is one of the key tasks for teachers. The theses analyze effective methods of extracurricular educational work that can be used to increase the motivation of participants in the educational process in the conditions of distance learning during wartime, outline the possibilities of extracurricular educational work to motivate participants in the educational process in the conditions of distance learning during wartime.
Репко І. П. Можливості позааудиторної виховної роботи для мотивації учасників освітнього процесу в умовах дистанційного навчання у воєнний час / Інна Репко // Сучасні тенденції розвитку науки й освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : зб. тез доповідей за матеріалами ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Мукачево, 16 травня 2024 р.). – Мукачево : Вид-во МДУ, 2024. – С. 178-181
Keywords: освітній процес, воєнний час, дистанційне навчання, мотивація; educational process, wartime, distance learning, motivation