Національно-патріотичне виховання сучасної молоді - Данильченко, Людмила; Бесшапошнікова, Тетяна; Овчарова, Ірина; Костіна, Людмила (My University, 2025)
У статті йдеться про значення національно-патріотичного виховання й освітнього процесу як чинників розвитку й становлення молодої особистості та формування національної ідентичності сучасного молодого покоління.
Keywords: патріотичне виховання; національна самосвідомість; особистість; молоде покоління; освітньо-виховний процес; patriotic education; national identity; personality; young generation; educational process