Інноваційні технології в інклюзивному середовищі - Ільїна, Олена; Мусорова, Анна (My University, 2022)
Кожна дитина по своєму унікальна та неповторна. У цьому випадку не виняток діти з особливими потребами. Саме вони потребують особливих методів та технологій роботи в освітньому процесі
Ільїна О. О. Інноваційні технології в інклюзивному середовищі / О. О Ільїна , А. В. Мусорова // Освіта і наука в умовах інноваційного розвитку суспільства : збірник тез доповідей Першої Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 14 вересня 2022 року) / за заг. ред. Т. В. Мотуз, Є. В. Кочерги. – Дніпро : КЗВО «ДАНО» ДОР», 2022. – С. 283-285
Keywords: діти, інтерактивне навчання, методи, педагогіка, інклюзія, інклюзивне середовище; children, interactive learning, methods, pedagogy, inclusion, inclusive environment.