Педагогічні умови впровадження ігрових технологій у дистанційні уроки фізичної культури учнів 1-4 класів - Шестерова, Людмила; Пятницька, Дар’я; Грищенко, Людмила; Журавльова, Ірина (My University, 2026)
У статті обґрунтовано педагогічні умови впровадження ігрових технологій та екзергеймінгу в процес дистанційного фізичного виховання учнів 1-4 класів. Автори аналізують ефективність поєднання традиційних рухливих ігор із цифровими платформами та мобільними додатками для подолання гіподинамії в умовах обмеженого домашнього простору. Визначено, що гейміфікація освітнього процесу не лише стимулює рухову активність, а й підвищує внутрішню мотивацію та когнітивну працездатність молодших школярів.
Keywords: рухливі ігри; екзергеймінг; фізична культура; учні 1-4 класів; Active games; exergaming; physical education; students of grades 1-4.