Leisure and recreational activities of student youth in the context of healthpreservation - Otravenko, Olena; Shkola, Olena; Shynkarova, Оlena; Zhamardiy, Valeriy; lyvatskyi, Oleksandr; Pelypa, Dmytro (My University, 2021)
У статті досліджується дозвілля та оздоровча діяльність студентської молоді в контексті збереження здоров’я за допомогою оздоровчого фітнес-та оздоровчого туризму. Мета робота полягала у визначенні основних аспектів дозвіллєвої та оздоровчої діяльності студентської молоді в Росії контекст збереження здоров'я; визначення методологічних підходів до підготовки студентська молодь для організації дозвілля та оздоровчих заходів засобами оздоровчого фітнесу та рекреаційний туризм. Учасниками дослідження стали студенти вищого навчального закладу в м.Харків.
Leisure and recreational activities of student youth in the context of healthpreservation / Olena Otravenko, Olena Shkola, Оlena Shynkarova, Valeriy Zhamardiy, Oleksandr lyvatskyi, Dmytro Pelypa // Journal for Educators, Teachers and Trainers, 2021. – Vol. 12(3). – Р. 146 –154
Keywords: дозвілля та дозвілля, студенти, здоров’язбережувальна компетентність, якість навчальний процес, оздоровчий фітнес, рекреаційний туризм, здоровий спосіб життя; leisure and recreational activities, students, health-preserving competence, quality of the educational process, sanative fitness, recreational tourism, healthy lifestyle.; досуговая и развлекательная деятельность, студенты, здоровьесберегающая компетентность, качество учебный процесс, оздоровительный фитнес, оздоровительный туризм, здоровый образ жизни